Skip to main content

News feed

A Családbarát Közösségi Tér várja a BME polgárait

2024. 01. 12.

2024. január 15-től egyszeri regisztrációt követően igénybe vehetők az E épület földszintjén található, akadálymentesen megközelíthető Családbarát Közösségi Tér szolgáltatásai.

A BME Családbarát Közösségi Tér alapvető célja, hogy baba- és gyerekbarát helyszínt biztosítson azon BME-s kisgyermekes szülők számára, akik a gyermekgondozás ideje alatt részidőben dolgoznak, konzultációkat, megbeszéléseket bonyolítanak le, illetve egy-egy egyetemi órát, esetleg kurzust már a gyermekgondozás mellett is megtartanak, így segítve az ő fokozatos visszatérésüket az egyetemünk kötelékeibe és a munka világába. Az 1./2024. számú Rektori-Kancellári Körlevél Családbarát Közösségi Tér kialakításáról itt olvasható.

A helyszínen januárban minden hétfőn (január 15, 22 és 29-én) 9-től 12 óráig nyílt nap várja az érdeklődőket, így aki játék- vagy könyvadományt szeretne behozni vagy a regisztrációt megelőzően nézelődni szeretne a területen, ebben az időpontban megteheti.

A közösségi tér igénybe vételéhez előzetes regisztráció szükséges. A használathoz ITT TUD REGISZTRÁLNI!

A regisztrációs űrlap kizárólag a jelen Házirend elfogadásával, a Felelősségvállalási nyilatkozat és az adatkezelési nyilatkozat megtételével küldhető be.

A dokumentumok megtalálhatók a Családbarát BME aloldalról elérhető bme.hu/jatszohaz címen.

Amennyiben már rendelkezik BME belépő kártyával (BME proxy kártya), és a regisztráció során megadta annak számát, kártyáján 3 napon belül aktiválásra kerül az a funkció, amivel a Családbarát közösségi tér ajtaját nyithatja.

Amennyiben még nem rendelkezik BME belépő kártyával (BME proxy kártya), és a regisztráció során megadta a szükséges adatokat, aktivált kártyája 3 napon belül elkészül, amiről a Vagyongazdálkodási Igazgatóság küld majd tájékoztatást e-mailben!

A regisztrációs igények várható ugrásszerű növekedésére való tekintettel kérjük türelmüket a visszajelzéseket illetően.

 

Rektori Kabinet Kommunikációs Igazgatóság