Skip to main content

News feed

Felsőoktatás és karriertervezés az Educatio 2023 kiállításon

2022. 12. 20.

A 23. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás 2023. január 12-14 között rendezik meg Budapesten, a HUNGEXPO „A” csarnokában.

Az alapvetően középiskolás diákok, illetve továbbtanulni készülők számára szervezett kiállítás látogatói személyesen gyűjthetnek információt az egyetemek hallgatóitól, oktatóitól a felvételiről, az egyes szakokról, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézményi szolgáltatásokról, és akár a szabadidős tevékenységekről is. A rendezvényen találkozhatnak egymással a hazai – és külföldi felsőoktatási intézmények, tankönyvkiadók, nyelviskolák, valamint a szakképző intézmények képviselői és a diákok, szülők. A pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt az esemény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadásokon személyesen vagy online tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről.

A 23. Educatio kiállításon a felsőoktatás mellett a karriertervezés is középpontba kerül, az érdeklődők abba is betekintést nyerhetnek, hogy a kiválasztott egyetem milyen lehetőségeket, alapokat kínál a későbbi elhelyezkedéshez.

Az eseményre 18 országból 200 kiállítót várnak. Az elmúlt évekhez hasonlóan a Műegyetem standján (HF07) az egyetem minden karának képviselői várják majd az érdeklődőket.

Az Educatio 2023. január 12-14. között lesz a Hungexpo "A" csarnokában, és mindhárom napon 9:30 órától 17 óráig tart nyitva. Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Rektori Kabinet Kommunikációs Igazgatóság - KJ