Skip to main content

News feed

Csütörtöktől szombatig angol és magyar nyelvű intenzív kurzus a BME-n

2023. 10. 09.

A Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar (GTK) mesterképzéseinek 25 éves múltra visszatekintő programja az Intenzív kurzus, amely idén megújult formában kerül megrendezésre.

A nemzetközi felsőoktatási intézményekből, illetve a vállalati szférából érkező előadókon kívül a résztvevők megismerhetik a GTK kiváló oktatóit is. A 2023. október 12. és 14. között megrendezésre kerülő Intenzív kurzuson az előadásokon kívül lehetőség nyílik workshopokon is részt venni, ahol kisebb csoportokban, intenzívebb munka folyik majd nemzetközi és hazai vállalati trénerek és Karunk kollégáinak közreműködésével. Fontosnak tartjuk, hogy az esemény előadói között kari alumni tagjaink is képviseltetik magukat, akik saját eredményeikkel inspirálják hallgatóinkat. Az Intenzív kurzus folyamatos fejlesztése során a kihívás alapú szakmai workshopok mellett, az etikai, felelősségvállalási és fenntarthatósági (ERS) vonatkozású témakörök is hangsúlyosan megjelennek.

A kurzuson való részvétel kiváló networking lehetőséget biztosít magyar és angol nyelvű gazdasági mesterszakos hallgatóinknak egyaránt.

Az esemény célja, hogy bővítsük a hallgatók látókörét olyan ismeretek átadásával, melyek segítenek az üzleti élet kihívásainak megértésében és megoldásában.

 

 

BME GTK