Skip to main content

News feed

Quick answers to all applicants' questions

2024. 05. 12.
Felvételizők

A felvi.bme.hu mellett új ügyfélszolgálattal is segíti a BME a felvételizőket. A kérdéseket a felveteli@bme.hu címre várják a munkatársak.

 

Felvételi Osztály és Ügyfélszolgálat jött létre a Műegyetem Központi Tanulmányi Osztályán belül. A felvi.bme.hu oldalon elérhető pontszámító kalkulátor és szakkereső mellett ezzel a szolgáltatással is segíti a BME az új felvételi rendszerrel és a műegyetemi képzésekkel kapcsolatos tájékozódást.

„A közeledő február 15-i felvételi határidő miatt különösen fontos, hogy hozzáértő munkatársaktól kaphatnak választ a pontszámítással, valamint az egyes műegyetemi szakok felvételi követelményeiről érdeklődők” – hangsúlyozta Bihari Péter oktatási rektorhelyettes az új szolgáltatással kapcsolatban. Ez a szervezeti egység végzi a BME-re jelentkezők intézményi pontjaihoz kapcsolódó adminisztratív ügyintézést is.
 

A BME január 30-án 17 órától a BME Facebook oldalon is élőben nézhető kerekasztal-beszélgetést szervez, ahol a felvételi pontszámításról és a Műegyetem előnyeiről tudhatnak meg részleteket a felvételizők. A rendezvényről további részletek itt olvashatók: Miért válaszd a Műegyetemet első helyen? 
 

Rektori Kabinet Kommunikációs Igazgatóság