Ugrás a tartalomra

Hírfolyam

A Thyssenkrupp magas rangú vezetője tart előadást a BME-n

2024. 09. 26.
Kristof Polmans, Thyssenkrupp

Mi kell ahhoz, hogy egy vállalatnál sikeres és fenntartható innovációs kultúra alakuljon ki?

A BME Gépjárműtechnológia Tanszékének meghívására a Thyssenkrupp Steering kutatási és fejlesztési alelnöke előadást tart a vállalat innovációs törekvéseiről. Kristof Polmansnak több mint 25 évnyi tapasztalata van az autóiparban, karrierjét a Ford Motor Companynál kezdte, közel két évtizede dolgozik a Thyssenkruppnál, az innovációs projektekért és a fejlett technológiák fejlesztéséért felelős.

Lassú követőből élenjáró

Az előadás során a belga szakember bemutatja, hogyan vált a Thyssenkrupp Steering lassú követőből az iparág innovációs vezetőjévé. Részletesen ismerteti a legjelentősebb projekteket, köztük a Steer by Wire és a Brake by Wire rendszert, valamint a Vehicle Motion Control technológiát, amelyek jelentős előrelépést hoztak a vállalat számára. Az előadás arra is rávilágít, milyen kihívásokkal szembesülnek a fejlesztők az innováció során, valamint mi szükséges ahhoz, hogy egy vállalatnál sikeres és fenntartható innovációs kultúra alakuljon ki.

Az esemény célja a tanszéki kutatói közösség és ipari partnerei közötti együttműködés erősítése. A szervezők külön köszönik Bárdos Ádám, a Gépjárműtechnológia Tanszék Járműdinamika és Irányítás kutatócsoportjának vezetője közreműködését.

Az előadás október 9-én, szerdán 10 és 12 óra között lesz az ST épület 321/A termében. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges ezen a linken.