Ugrás a tartalomra

Események

Műszakváltó: Női leadership program a BME-n

Z épület, 10. emelet, Innovációs tér
2024. 09. 06.
9:00 - 12:00

A regisztráció menthető és utólag módosítható, ha mégsem tudsz jönni, kérjük, mondd le a regisztrációt, hogy a felszabaduló hely más számára elérhető legyen.

Előadó és facilitátor: Tamási Andrea - női vezetőfejlesztő coach, tréner

Miről lesz szó?

A női vezetők számára különösen nagy jelentősége lenne, hogy munkájuk során rendszeresen delegáljanak, ezzel időt és energiát spórolva maguknak, ami hozzájárulna ahhoz, hogy megteremthessék életükben a munka és a magánélet egyensúlyát. Azonban ez a nők számára jóval nagyobb kihívást jelent, mint férfi kollégáiknak.

Interaktív workshopunk során feltárjuk ennek okait, ránézünk arra, hogy milyen társadalmi és szociális előítéletekkel találkozhatnak a női vezetők, milyen külső és belső elvárásoknak próbálnak megfelelni, illetve hogyan érdemes ezeket az elvárásokat átkeretezni. Mindemellett a résztvevők praktikus eszközöket kapnak ahhoz, hogy hogyan priorizálják teendőiket, hogyan menedzseljék idejüket, hogyan használják a delegálást fejlesztési eszközként és hogyan delegáljanak másoknak bűntudat és szorongás nélkül.

Az előadóról:

Vezetőfejlesztő coach-ként nagyvállalatok nő vezetőit és tehetségeit támogatom, hogy hatékonyak, sikeresek és egyben mentálisan jól legyenek munkájuk során. Trénerként pedig frissen kinevezett vezetőket tanítok meg embereket vezetni: bizalmat építeni, értékek mentén döntéseket hozni, asszertíven kommunikálni, hatékonyan delegálni, megfelelő módon visszajelzéseket adni, teljesítményt menedzselni, valamint rezilienssé tenni önmagukat és a csapatukat, hogy alkalmazkodni tudjanak a folyamatos változásokhoz és hogy elkerüljék önmaguk és csapatuk kiégését.

 

Regisztráció

A regisztráció menthető és utólag módosítható, ha mégsem tudsz jönni, kérjük, mondd le a regisztrációt, hogy a felszabaduló hely más számára elérhető legyen.